Powered by ZigaForm version 3.4.1

Miért annyi amennyi! IV. rész. A tető!

A tetőről már esett szó egy másik menüben itt az oldalon:

Árak például kocsi beállóhoz

Most azt szeretném szemléltetni, hogy mivel számoljon aki tető választás előtt áll.
A legolcsóbb de ár érték arányban is jó tető az a fél nyeregtetős kivitelű, trapézlemez tetőburkolat.

Minden egyéb verzió ennél drágább!
Legyen az a burkolat anyaga miatt, zsindely, cserép, polikarbonát stb. vagy legyen az a tető stílusa miatt hogy nyeregtető, kontyolt nyeregtető, csillag alakú tető (6 szögletű vagy 8 szögletű), íves tető stb.

Nem is beszélve arról, ami költségeket ez a kivitel kikényszerít. Pld íves tető esetében kétoldali csatorna és lefolyó, az alapból egy oldalas helyett.

A zsindely alatt elengedhetetlen és a cserép alatt szinte mindig kért hajópadló és vagy lambéria, ami m2-ben anyagárban még nem is a vége a kiadásoknak mert azt mindkét oldalán 2-szer kell felület kezelni.

A fentiek ismeretében mindenki tudja már aki elolvasta figyelmesen, hogy az amit ő drágának tart, miért drága és amit olcsónak vél az mitől olcsó-bb. A kérdés az, hogy megcsináltassa most az olcsóbbat mert arra van meg a pénze, vagy várjon kicsit és a drágábbat kéri mert egész életében azt fogja nézni és nem akar mindig arra emlékezni ahányszor ránéz hogy itt is spóroltam 20 ezret azon is spóroltam 30-at és a végén ilyen lett.
Vagy hitelre megcsináltatja a jobbat MOST! Azt is lehet nálunk! Önerővel és anélkül is.


Notice: Undefined variable: meta_text in /var/www/vhosts/jatszoterepitok.hu/httpdocs/wp-content/themes/zerif-lite/content-single.php on line 36