Powered by ZigaForm version 3.4.1

Miből is áll az ár?!

Sokaknak ez lehet, hogy már unalmas lesz, de bízom benne, hogy azok olvassák, akik szeretnék tudni, mit fizetnek ki, végül is a megrendeléskor.

Felmérés: ez külön nem kerül önnek semmibe, megrendelés esetén az ár ezt tartalmazza. Ha nem rendeli meg akkor meg így jártam:-) Azért sorolom fel mégis mert ez munkavégzés nekem így nekem ezzel számolnom kell.

Árajánlat: ez külön nem kerül önnek semmibe, megrendelés esetén az ár ezt tartalmazza. Ha nem rendeli meg akkor meg így jártam:-) Azért sorolom fel mégis mert ez munkavégzés nekem így nekem ezzel számolnom kell.

Megrendelés esetén így folytatódik:

Anyagkiírás: ez szimplán munkaóra nekem semmi több, de e közben nem tudok kétkezi munkát végezni, ezért ezt munkaórának tudom be.

Anyagbeszerzés (nem csak a fa, felületvédelemhez anyag, csavarok alkatrészek, zsákos beton). Sokszor pld. egy tetőborítás megrendelése is ebbe esik, mert előleget kell fizetni ezért oda kell menni, és aztán majd újra oda kell menni, elhozni mikor kész. Mikor kész akkor még egész biztosan nem önhöz kerül, mert az plusz egy út lenne, ezért hozzánk kerül a telephelyre.

Amennyiben az oszlopkelyheket betonozni kell, egy újabb kiszállás a helyszínre, ásás betonozás.

darabolás: Az anyagkiírás szerint a faanyagot kb.-i méretre vágjuk.

gyalulás: ezek után minden hasonló méretű faanyagot, egyenlő vastagságra és simára gyalulunk.

marás (kerekítés az éleken): ezután minden faanyag élét lekerekítjük.

csiszolás: következik egy igen lassú és poros folyamat ami m2-ben nem kevés. Megcsiszoljuk a fát minden oldalán.

felületvédelem első réteg: portalanítjuk és első rétegben átkenjük a kért favédő és színnel.

száradás: ez a fa nyirkosságától és az időjárástól függően egy nap is lehet. Ha a teljes száradás előtt kenjük le újra, visszaoldja az első réteget és csúnya lesz. Ezt bizony ki kell várni.

csiszolás: egy nem durva papírral átcsiszoljuk a pác miatt felemelkedett szálakat ezzel leválasztva ez sem kevés m2-ben.

felületvédelem második réteg: második rétegben átkenjük a kért favédő és színnel. Itt lassabban lehet haladni, mert a fa rostjai az első pácolás miatt telítettebbek már és ezért nehezebben szívja a felület védő anyagot, hamarabb megfolyik nehezebben szárad.

ismét száradás: ez az időjárástól függően megint egy nap is lehet. Ha a teljes száradás előtt kezdjük el kiszállítani, az anyagok egymáson súrlódva elkenhetik a pácot a szállítás közben és csúnya lesz. Ezt bizony megint ki kell várni.

kiszállítás a helyszínre: telephelyünkön összekészítünk minden földi jót és egyeztetve önnel kivonulunk helyszíni szerelésre.

helyszíni munka összeállítás méretek pontosítása: a helyszínen végzett összes munka és a végén a festési hibák (szerelésből eredő ha van) lejavítása.

A beton alaptest lerakása 0. nap

Az anyagbeszerzés és gyalulás kerekítés 1. nap

csiszolás festés és száradás első rétegben 2. nap

újra csiszolás, aztán festés és száradás második rétegben 3. nap

bepakolás helyszínre szállítás és a telepítés megkezdése 4. nap

ha minden optimálisan ment, és az időjárás is kedvező volt, akkor készre szerelés és átadás 5. nap

Ebben az esetben 3 főnek ez 5 napot vesz igénybe, munkabér gyanánt. Két szakmunkás egy segéd. Erre az egyéb költségek jönnek rá, mint azt fentebb írtam is szállítás, anyagbeszerzés stb.

Ebből áll össze az ön árajánlata is.

Ha még nem olvasta, itt elolvashatja mitől lehet olcsóbb a termék.

#Közterületi játékok #Közterületi játszóterek #Magán játszótér #Magán játszóterek #Kocsibeálló #Terasz #Kerti bútor #Előtető #Elő tető

A drága és az olcsó-bb!

 

 

 

 


Notice: Undefined variable: meta_text in /var/www/vhosts/jatszoterepitok.hu/httpdocs/wp-content/themes/zerif-lite/content-single.php on line 36