Powered by ZigaForm version 3.4.1
Földhorgony játszótéri elemek rögzítéséhez

Földhorgony

Ár: 1 800 Ft

Megrendelésre legyártjuk a kívánt méretben. Akár vastagabb és hosszabb szárral is. Ezt az eszközt a játékok földhöz való rögzítéséhez használjuk. Betonkockát öntünk és abba eresztjük bele, majd a föld feletti hurok részét a játék lábához rögzítjük. Kisebb, könnyebb játékoknál, vagy pld. pad asztal, nem kell betont önteni csak a földbe tekerni és a lábhoz rögzíteni.

Mászó rúd, kígyó por festve több színben

Kígyó mászórúd

Ár: 22 000 Ft

Ez a mászórúd por festve készül (szinter) a korrózió és kellemesebb tapintás végett. Alját és tetejét rögzítjük így biztonságos mászást tesz lehetővé a gyerekek számára. Színe választható. Megrendelés esetén gyártjuk le.

Mérleghinta Libikóka fém szerkezete

Ár: 40 000 Ft

  Mérleghinta vagy Libikóka néven ismert játék billentő szerkezet. 80×80 vastagfalu zártszelvényből egy méter hosszú szakasz végét a képen látható módon lezárjuk, és rá két oldalon ívesen kerekített “fület” helyezünk el egymással szemben a megfelelő és egymással futó lyukak kiképzésével. Ebben fut a tengely, melynek két vége még a libikóka rúdra alul 12 csavarral rögzített Tovább Mérleghinta Libikóka fém szerkezeteTovább…