Powered by ZigaForm version 3.4.1

Mérleghinta kapaszkodó több színben, por festett

Ár: 3 000 Ft-tól

Jelenleg nem rendelhető. Mérleghinta avagy libikóka kapaszkodók fémből, több színben por festve kapható. A képeken látható színek illusztrációk, a por festésben létező összes színben elkészíthető igény esetén. A kapaszkodó csőből készül, ívesen hajtva, így a karcolás és beleakadás kizárt. Ebben a porfestés is segít, ami egyben a korróziótól is véd. A mérleghinta készülhet oldalanként dupla Tovább Mérleghinta kapaszkodó több színben, por festettTovább…

Földhorgony játszótéri elemek rögzítéséhez

Földhorgony

Ár: 1 800 Ft

Megrendelésre legyártjuk a kívánt méretben. Akár vastagabb és hosszabb szárral is. Ezt az eszközt a játékok földhöz való rögzítéséhez használjuk. Betonkockát öntünk és abba eresztjük bele, majd a föld feletti hurok részét a játék lábához rögzítjük. Kisebb, könnyebb játékoknál, vagy pld. pad asztal, nem kell betont önteni csak a földbe tekerni és a lábhoz rögzíteni.

Gerenda kötőelem 90'-os por festve színterezve

100′-os sarokelem

Ár: 0 Ft

Ezzel az elemmel rögzítjük össze a hintalábakat pld. Vagy más szerkezeteknél fenyőből, és akác fa esetén is a lábakat. Jelenleg gyártás alatt van.

Gerenda kötőelem 100'-os por festve színterezve

90′-os sarokelem

Ár: 0 Ft

Ezzel az eszközzel rögzítjük össze pld. a hintalábakat akác és fenyő gerenda esetében is. Megrendelés esetén gyártjuk.

Mászó rúd, kígyó por festve több színben

Kígyó mászórúd

Ár: 22 000 Ft

Ez a mászórúd por festve készül (szinter) a korrózió és kellemesebb tapintás végett. Alját és tetejét rögzítjük így biztonságos mászást tesz lehetővé a gyerekek számára. Színe választható. Megrendelés esetén gyártjuk le.

Mérleghinta Libikóka fém szerkezete

Ár: 40 000 Ft

  Mérleghinta vagy Libikóka néven ismert játék billentő szerkezet. 80×80 vastagfalu zártszelvényből egy méter hosszú szakasz végét a képen látható módon lezárjuk, és rá két oldalon ívesen kerekített “fület” helyezünk el egymással szemben a megfelelő és egymással futó lyukak kiképzésével. Ebben fut a tengely, melynek két vége még a libikóka rúdra alul 12 csavarral rögzített Tovább Mérleghinta Libikóka fém szerkezeteTovább…