Powered by ZigaForm version 3.4.1
 • Szaletli (kerti pad asztallal fedett)

 • Szaletli stabil kivitel

  Szaletli stabil kivitel

 • Szaletli stabil kivitel

  Szaletli stabil kivitel

 • Szaletli erős kivitel

  Szaletli erős kivitel

 • Szaletli erős kivitelben

  Szaletli erős kivitelben

Szaletli (kerti pad asztallal fedett)

Ár: 195 000 Ft-tól

Szaletli (kerti pad asztallal fedett)

Megrendelésre legyártjuk a kívánt méretben. Akár vastagabb és hosszabb szárral is. Ezt az eszközt a játékok földhöz való rögzítéséhez használjuk. Betonkockát öntünk és abba eresztjük bele, majd a föld feletti hurok részét a játék lábához rögzítjük. Kisebb, könnyebb játékoknál, vagy pld. pad asztal, nem kell betont önteni csak a földbe tekerni és a lábhoz rögzíteni.

Minden általunk készített termék alap megállapodás szerint készre szerelve telepítve a használatra az ön által kijelölt helyen (megrendelésben egyeztetve) kell érteni.

Van lehetőség, azon termékek telephelyen történő átvételére melyet ön el tud szállítani. Vagy a termék adottságait tekintve szállítás után részben otthon össze tud szerelni.

Ez esetben természetesen nincs kiszállítás költség (180Ft/km) és nincs telepítési díj sem. Felületkezelt termékeinket, lazúrozás nélkül is megvásárolhatja, így spórolhatja meg a felületkezelő anyag és annak munkadíját.

Ez esetben azt el kell mondani, hogy egy pld összeszerelt játszótér utólagos felületkezelése oly módon nem egyszerű, hogy az érintkező felületeket nem tudja bekenni és ugye az tudható, hogy ott tartja a legjobban pld a két összeérő fa alkatrész a nedvességet.

Betonfelületre telepítés esetén, ha ön rendelkezik egy olyan felülettel a telepítési helyen ahova rögzíteni lehet a terméket (min10-12cm erős beton) akkor a betonozás anyag és munkadíját is megspórolhatja. Számlaképesek vagyunk kata rendszerű kisadózóként, ezért árainkra NEM JÖN, PLUSZ ÁFA költség. Minden kiírt ár, a fizetendő összeg! Utalás és készpénzfizetés is megoldható

Szaletli (kerti pad asztallal fedett)

Kérje erre a termékre egyedi, alacsonyabb árú ajánlatunkat emailben vagy telefonon.

Kattintson a képre vagy a termék nevére és lapozzon a termékről további képekért a kép jobb szélén, középen a nyíllal.

A feltüntetett ár Nettó ár, a telephelyünkön, személyes átvételre értendő. Kiszállítást, postázást és telepítést nem tartalmaz!

Akác oszlopok és fenyő ülőlap és háttámlából. Tartós, vastag robosztus kivitel 6 személyes, kivehető asztallal. Kétszer felület kezelve és pácolva.

Youtube

http://jatszoterepitok.hu

 

 

 


Általános kérdésekhez nézze meg a Gyakran ismételt kérdéseket