Powered by ZigaForm version 3.4.1

Nyitott torony Kötéllétrával Közterületre

Ár: 125 000 Ft-tól

Nyitott torony variációk. Képzelje el mi kell gyermekének, mondja el, és mi megcsináljuk a legjobb ár érték arányban. Betonozás szükséges lehet.

Kb. 10 féle alapszínben és 50 árnyalatban tudjuk színezni pácolni és egyben védőszerrel beitatni.

Kérje erre a termékre is egyedi, alacsonyabb árú ajánlatunkat, emailben vagy telefonon. A feltüntetett ár Nettó ár. A telephelyünkön, személyes átvételre értendő. Ebben az esetben a szállíthatóság mértékében, vagy kérésre teljesen összeszerelve adjuk át. A termék egyéb paraméterei és részleteinek konkretizálása előtt az ár, nem vehető ajánlatnak. Kiszállítást, postázást és telepítést nem tartalmaz! Ütéscsillapító réteg kialakítása egyes termékek esetében elengedhetetlen, variálható vagy akár el is hagyható, műszaki egyeztetés kérdése.

További képekért kattintson a termék nevére, vagy a képre, és a kép jobb oldalán, magasságban középen, ha van további kép, megjelenik egy fekete nyíl, azzal léptethet a képek és minták közt jobbra és balra is.

Nézze meg többi termékünket is. Az árajánlat menüpontban ingyen korlátlanul tud ajánlatot készíteni önmagának teraszról, előtetőről és kocsibeállóról is. Szimpla és dupla kivitelben is. Az ajánlatot mailben el tudja önmagának küldeni. Ha inkább játszóteret keresne, kattintson a magánkerti vagy közterületi játékok menüpontra.


Általános kérdésekhez nézze meg a Gyakran ismételt kérdéseket