Powered by ZigaForm version 3.4.1

Árok áthidaló híd

Ár: 150 000 Ft-tól

Natúr színben kis híd. Árkok gödrök kerti tavak vagy természetes patakok áthidalására. Az áthidalni kívánt hossz, az árat befolyásolja. Az anyaga is árbefolyásoló. Lehet akác vagy fenyő és lehet kombinálva is.

Kb. 10 féle alapszínben és 50 árnyalatban tudjuk színezni pácolni és egyben védőszerrel beitatni.

Kérje erre a termékre is egyedi, alacsonyabb árú ajánlatunkat, emailben vagy telefonon. A feltüntetett ár Nettó ár. A telephelyünkön, személyes átvételre értendő. Ebben az esetben a szállíthatóság mértékében, vagy kérésre teljesen összeszerelve adjuk át. A termék egyéb paraméterei és részleteinek konkretizálása előtt az ár, nem vehető ajánlatnak. Kiszállítást, postázást és telepítést nem tartalmaz! Ütéscsillapító réteg kialakítása egyes termékek esetében elengedhetetlen, variálható vagy akár el is hagyható, műszaki egyeztetés kérdése. termékeinket kiszállítjuk és beépítjük készre szereljük kérésre.

További képekért kattintson a termék nevére, vagy a képre, és a kép jobb oldalán, magasságban középen, ha van további kép, megjelenik egy fekete nyíl, azzal léptethet a képek és minták közt jobbra és balra is.

Nézze meg többi termékünket is. Az árajánlat menüpontban ingyen korlátlanul tud ajánlatot készíteni önmagának teraszról, előtetőről és kocsibeállóról is. Szimpla és dupla kivitelben is. Az ajánlatot mailben el tudja önmagának küldeni. Ha inkább játszóteret keresne, kattintson a magánkerti vagy közterületi játékok menüpontra.

 

 


Általános kérdésekhez nézze meg a Gyakran ismételt kérdéseket