Powered by ZigaForm version 3.4.1
  • Nagy torony2 csúszdával létrával közterületi képe

    Nagy torony csúszdával létrával közterületi képe

Nagy torony

Ár: 360 000 Ft-tól

Nagy torony2

Nagy torony2

Ár tekintetében figyelem!!!! A közterületi kiegészítőkkel szerelt torony (pld csúszda hinta) drágább a magánkertinél. Fa tekintetben megegyezik!

A nagy torony abban különbözik a kicsitől, hogy a kicsi 1m×1m alapterületű és a járófelülete 1 méter magasan van maximum, míg a nagynak ezek a méretei megegyezés szerint nagyobbak!

Nagy torony mászófallal, létrával, nád vagy fa tetővel, csúszdával vagy a nélkül, külön kérésre alul homokozóval készülhet. Önmagában a torony nem tartalmaz a négy oldalán semmilyen kiépítést vagy kiegészítőt a játszáshoz!!!!  Ehhez kapcsolódhat az oldalához hinta. Egy hinta vagy kettő, esetleg három is, az alátámasztáson túl meg még egy gyűrű vagy koronghinta esetleg fészekhinta is. Ettől eltérően tűzoltó rúd vagy köteles mászófal is lehet mellette. Kb. 10 féle alapszínben és 50 árnyalatban tudjuk színezni pácolni és egyben védőszerrel beitatni. Egy játéknak több színe is lehet.

Kérje erre a termékre is egyedi, alacsonyabb árú ajánlatunkat, emailben vagy telefonon. A feltüntetett ár Nettó ár. A telephelyünkön, személyes átvételre értendő. Ebben az esetben a szállíthatóság mértékében, vagy kérésre teljesen összeszerelve adjuk át. A termék egyéb paraméterei és részleteinek konkretizálása előtt az ár, nem vehető ajánlatnak. Kiszállítást, postázást és telepítést nem tartalmaz! Ütéscsillapító réteg kialakítása egyes termékek esetében elengedhetetlen, variálható vagy akár el is hagyható, műszaki egyeztetés kérdése.

További képekért kattintson a termék nevére, vagy a képre, és a kép jobb oldalán, magasságban középen, ha van további kép, megjelenik egy fekete nyíl, azzal léptethet a képek és minták közt jobbra és balra is.

Youtube

http://jatszoterepitok.hu


Általános kérdésekhez nézze meg a Gyakran ismételt kérdéseket