Powered by ZigaForm version 3.4.1
  • Mérleghinta Libikóka fém szerkezete

Mérleghinta Libikóka fém szerkezete

Ár: 50 000 Ft

Mérleghinta Libikóka fém szerkezete

Mérleghinta Libikóka fém szerkezete

Mérleghinta vagy Libikóka néven ismert játék billentő szerkezet. 80×80 vastagfalu zártszelvényből egy méter hosszú szakasz végét a képen látható módon lezárjuk, és rá két oldalon ívesen kerekített “fület” helyezünk el egymással szemben a megfelelő és egymással futó lyukak kiképzésével. Ebben fut a tengely, melynek két vége még a libikóka rúdra alul 12 csavarral rögzített 1 méter hosszú 8×80 vagy 10×80 méretű laposvasra, szintén “fül” formában hegesztett két oldali tengelyvezetőbe is bele van illesztve. Mindkét oldalon zárt vagy önzárós anyával rögzítenek, igény szerint akár műanyag kupakkal lezárva is, megfelelve a közterületi előírásoknak.

Az ár nettó ár és tartalmazza az oszlopot és a gerendára szerelendő ellendarabot, a lyukakba szorosan illesztett tengelyt, két végén menettel!

Az ár a telephelyünkön, személyes átvételre értendő. Ebben az esetben a szállíthatóság mértékében, vagy kérésre teljesen összeszerelve adjuk át. A termék egyéb paraméterei és részleteinek konkretizálása előtt az ár, nem vehető ajánlatnak. Kiszállítást, postázást és telepítést nem tartalmaz! Ütéscsillapító réteg kialakítása egyes termékek esetében elengedhetetlen, variálható vagy akár el is hagyható, műszaki egyeztetés kérdése. Összehasonlításért keressen a googleban libikóka vagy mérleghinta szerkezet névre, de vegye figyelembe ha dupla ülésest szeretne a stabilitást!
További képekért kattintson a termék nevére, vagy a képre, és a kép jobb oldalán, magasságban középen, ha van további kép, megjelenik egy fekete nyíl, azzal léptethet a képek és minták közt jobbra és balra is.

Youtube

http://jatszoterepitok.hu


Általános kérdésekhez nézze meg a Gyakran ismételt kérdéseket