Powered by ZigaForm version 3.4.1

Komplett játszótér közterületi kivitelben

Ár: 1 100 000 Ft-tól

Komplett játszótér közterületi kivitelben

Komplett játszótér közterületi kivitelben. Dupla torony, híddal, csúszdával mászófallal, alul kis házzal. Dupla hinta, Libikóka, homokozó, rugós játék.

Minden általunk készített termék alap megállapodás szerint készre szerelve telepítve a használatra az ön által kijelölt helyen (megrendelésben egyeztetve) kell érteni.

Van lehetőség, azon termékek telephelyen történő átvételére melyet ön el tud szállítani. Vagy a termék adottságait tekintve szállítás után részben otthon össze tud szerelni.

Ez esetben természetesen nincs kiszállítás költség (180Ft/km) és nincs telepítési díj sem. Felületkezelt termékeinket, lazúrozás nélkül is megvásárolhatja, így spórolhatja meg a felületkezelő anyag és annak munkadíját.

Ez esetben azt el kell mondani, hogy egy pld összeszerelt játszótér utólagos felületkezelése oly módon nem egyszerű, hogy az érintkező felületeket nem tudja bekenni és ugye az tudható, hogy ott tartja a legjobban pld a két összeérő fa alkatrész a nedvességet.

Betonfelületre telepítés esetén, ha ön rendelkezik egy olyan felülettel a telepítési helyen ahova rögzíteni lehet a terméket (min10-12cm erős beton) akkor a betonozás anyag és munkadíját is megspórolhatja. Számlaképesek vagyunk kata rendszerű kisadózóként, ezért árainkra NEM JÖN, PLUSZ ÁFA költség. Minden kiírt ár, a fizetendő összeg! Utalás és készpénzfizetés is megoldható

 

Komplett játszótér közterületi kivitelben

 

Dupla torony híddal csúszdával mászófallal

Magánkerti dupla hinta ütéscsillapító réteggel

Youtube

http://jatszoterepitok.hu


Általános kérdésekhez nézze meg a Gyakran ismételt kérdéseket