Powered by ZigaForm version 3.4.1
  • Kis torony (Akácfa játszótér) rönk

    Kis torony mászófallal, alul kuckóval, közterületi képe

  • Kicsi torony méretei

    Kicsi torony méretei

Kis torony (Akácfa játszótér) rönk

Ár: 190 000 Ft-tól

Kis torony (Akácfa játszótér) rönk

Kis torony (Akácfa játszótér) rönk

A nagy torony abban különbözik a kis toronytól, hogy a kicsi torony 1m×1m alapterületű és a járófelülete 1 méter magasan van maximum, míg a nagy toronynak ezek a méretei megegyezés szerint nagyobbak! Magasságában és alapterületében is végtelen variációra is fel vagyunk készülve.

Kis torony mászófallal, létrával, nád vagy fa tetővel, csúszdával vagy a nélkül, külön kérésre alul homokozóval készülhet. Önmagában ez a torony, ehhez kapcsolódhat az oldalához hinta. Egy hinta vagy kettő, esetleg három is, az alátámasztáson túl meg még egy gyűrű vagy koronghinta esetleg fészekhinta is. Ettől eltérően tűzoltó rúd vagy köteles mászófal is lehet mellette. Mint a képen látható torony alján is látható kis házzá burkoltuk, de ahogy említettem ez nyitott kis homokozó is lehet, ahol a talajszinten körbe két sor, jelen esetben félakác fa van rögzítve a homok benntartása miatt.  Kb. 10 féle alapszínben készülhet a torony és 50 árnyalatban tudjuk színezni pácolni és egyben védőszerrel beitatni. Egy torony játéknak több színe is lehet, mint ahogy több féle anyagból is készülhet igény szerint. Ez az árát is befolyásolja. Választható, akác rönk és félrönk, fenyő gerenda, nyárfa rönk és félrönk.

Kérje erre a kis torony termékre is egyedi, alacsonyabb árú ajánlatunkat, emailben vagy telefonon. A feltüntetett ár Nettó ár. A telephelyünkön, személyes átvételre értendő. Ebben az esetben a szállíthatóság mértékében, vagy kérésre teljesen összeszerelve adjuk át a tornyot. A torony egyéb paraméterei és részleteinek konkretizálása előtt az ár, nem vehető ajánlatnak. Kiszállítást, postázást és telepítést nem tartalmaz, de megegyezés szerint természetesen azt is vállaljuk! Ütéscsillapító réteg kialakítása egyes tornyok esetében elengedhetetlen, más kis tornyoknál variálható vagy akár el is hagyható bizonyos toronynál, műszaki egyeztetés kérdése.

További kis torony képekért kattintson a termék nevére, vagy a képre, és a kép jobb oldalán, magasságban középen, ha van további kép, megjelenik egy fekete nyíl, azzal léptethet a képek és minták közt jobbra és balra is.

Youtube

http://jatszoterepitok.hu


Általános kérdésekhez nézze meg a Gyakran ismételt kérdéseket