Powered by ZigaForm version 3.4.1

– Miért olcsóbb önöknél, mint másnál?

– Mert nálunk nem kell eltartani egy cégvezetőt és vállalkozását, és milliónyi engedményünk van önnek, ha kevesebb pénze van rá, mint kéne mások ajánlata alapján.

– Mennyibe kerül nekem ez az egész?

– Elmondja az igényeit, mi megmondjuk hogy lehet ezt megcsinálni X és Y forintból is. Ha Ön az X-et vagy az Y-t elfogadja, máris annyiba fog kerülni, amit rászánt.

– Mennyire szólhatok bele a játék végső kinézetbe?

– Ön nem szólhat bele, mert ön mondja meg. Mi szólunk bele, ha az valamiért nem előnyös vagy gazdaságos, esetleg biztonságos úgy. Ebben az esetben egyből azt is megmondjuk, hogy lenne jobb és annak van-e megtakarítás vagy költségvonzata, netán hátránya-i.

– Miből áll össze a termék ára?

Ki ne hallotta volna, vagy mondta volna már azt a mondatot, hogy “csak ide kéne ugrani és megszögelni, vagy meghegeszteni stb…”!

Lássuk csak miből is áll az az “odaugrás”?!

Egy felmérés és vagy egyeztetés a megrendelővel, méret szín időpont és részletek…

Anyagszükséglet kiszámítása és ha módosítás van áttervezése a terméknek.

Megfelelő árú és minőségű anyag felkutatása.

Anyagbeszerzés, ha kell több helyről is.

Darabolás, szabás.

Kötések és egyéb technikai elemek kialakítása.

Felületkezelés előtti anyagmegmunkálás.

Fa védőszerek és egyéb felületvédőkkel történő beeresztés, majd színre festés pácolás. Kettő közt csiszolás.

Helyszínre szállítás.

Telepítés.

Szerelésből és egyéb pld. szállításból eredő sérülések kijavítása (festés)!

Ez a kiszállított és helyszínen szerelt telepített termékekre vonatkozik. Értelem szerűen ebből sok minden kihagyható megrendelői kérésre, ami az árát is kedvezőbben befolyásolja.

 

 

 

Elengedhetetlen segítség a választáshoz!

Amikor valaki úgy dönt, eljött az idő és játékot gyártat vagy vásárol készen, az alapvető és első lépés az ár, minőség és az igények, valamint a lehetőségek előtt az, hogy eldöntsük, a játék magánkerti lesz-e, vagy közterületi?! Érthetőbben, mi használjuk családi körben csak, vagy netán egy üzlet belső parkolójában az üzlet tulajdonosa alakít ki egy ilyet, a vásárlók gyermekeinek, a várakozás megkönnyítése érdekében?! Tudom ez most kicsit “dedósan” hangzik, mert ön nyilván tudja ezt, de mégis az oldalak és termékek pásztázása során, ez a dolog nagyon sokat fog számítani. Figyelni kell, keresni kell, hogy a kinézett termék magán vagy közterületi- e?! A magánkerti sokszor töredéke árban a közterületinek és ebből adódóan, (nem törvényszerű nálunk) de minőségben is alacsonyabb. Olykor már zavaróan gagyi kategória egy-egy szolgáltató terméke, csak hogy az ár alacsony legyen…

Dehogy! Szó sincs arról, hogy arról győzködöm, vegye a drágábbat! Nem! Azt mondom, megtaláljuk a középutat vagy az önhöz közelebb esőt, hogy minőségben és árban is jól járjon. Ezért kérem önt, minden termék leírásban, hogy ha szeretné tudni a lehetőségeit keressen meg, emailben vagy telefonon és tudja meg a legjobb verziót a mi segítségünkkel. Kötelezettségek nélkül.